Το Τμήμα Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, τηρώντας κατά γράμμα τους όρους που αναφέρονται στο Πρωτόκολλο Υγιεινής και Ασφάλειας της Super League, το οποίο έχει εγκριθεί από την αρμόδια Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.) και με σεβασμό στην προστασία της δημόσιας υγείας, ενημερώνει τα εξής:

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ προσέφερε την επετειακή φανέλα για τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 στον Αντιπεριφερειάρχη, κ. Χρήστο Λαμπρόπουλο, τιμώντας με ακόμη μία συμβολική κίνηση τον τόπο καταγωγής του συλλόγου.

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, σε μια κίνηση συμβολισμού και σεβασμού, προσέφερε την επετειακή φανέλα για τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Παναγιώτη Νίκα.

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, σε μια ακόμη κίνηση συμβολικού χαρακτήρα, προσέφερε την επετειακή φανέλα για τη συμπλήρωση των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 στον Δήμαρχο Τρίπολης, κ. Κώστα Τζιούμη.

Το μήνυμα των ιδιοκτητών της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κ.κ. Δημήτρη Μπάκου - Γιάννη Καϋμενάκη για τη συμπλήρωση 90 χρόνων του συλλόγου, ο οποίος ιδρύθηκε στις 26 Μαρτίου 1931.

close