Ο ΑΣΤΕΡΑΣ υποδέχθηκε το 10ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης (video & photos)

Με παιδικά χαμόγελα και όμορφη διάθεση γέμισαν οι εγκαταστάσεις του ΑΣΤΕΡΑ το πρωί της Παρασκευής (08/03). Οι μαθητές από το 10ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης επισκέφτηκαν το γήπεδο της ομάδας και πήραν ξεχωριστές παραστάσεις από τον σύλλογο. 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ υποδέχθηκε το 10ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης (video & photos)

Τους μαθητές υποδέχθηκαν ο βοηθός προπονητή του ΑΣΤΕΡΑ Παναγιώτης Γκουτσίδης, ο γυμναστής της ομάδας Παύλος Γκότσης και ο ποδοσφαιριστής Νίκος Καλτσάς. 

 

Τα παιδιά συμμετείχαν στη συζήτηση με πολλές ερωτήσεις προς τους ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι εξήγησαν τη σημασία που έχει για το σύλλογο η παρουσία τους τόσο στις εγκαταστάσεις, όσο και στο γήπεδο. 

 

Μάλιστα, ο Καλτσάς ξεχώρισε το καλύτερο γκολ του με τη φανέλα του ΑΣΤΕΡΑ και μίλησε για τα χρόνια που έχει περάσει φορώντας τη φανέλα της ομάδας. Ο κ. Γκουτσίδης καλωσόρισε τους μαθητές, μίλησε για τη λειτουργία της ομάδας, ενώ ο κ. Γκότσης χαρακτήρισε τον ΑΣΤΕΡΑ καμάρι της πόλης. 

 

Στους μαθητές προσφέρθηκε πρωινό, ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις και έπαιξαν στα βοηθητικά γήπεδα. 

 

 

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

VIDEO

close