ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ανακοίνωση του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Όλες αυτές τις μέρες είδαν το φως της δημοσιότητας δηλώσεις – ανακοινώσεις εκ μέρους του Φείδωνα Άργους σχετικά με τον αγώνα με τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, τις οποίες στην αρχή αντιμετωπίσαμε χαλαρά πιστεύοντας ότι έγιναν λόγω της πίκρας τους για την ήττα στον μεταξύ μας αγώνα. Όμως και η ανωτερότητα έχει τα όριά της. Για την αποκατάσταση της αλήθειας θα παραθέσουμε πραγματικά γεγονότα και όχι τις δικές μας αυθαίρετες κρίσεις και ερμηνείες.

 

1. Αναφέρονται στην μη τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα όταν κανένας μα κανένας δεν το ζήτησε. Γνωρίζουν άραγε οι άνθρωποι του Φείδωνα ότι για να γίνει τηλεοπτική κάλυψη ενός αγώνα απαιτείται άδεια από την ΕΠΟ και στη συνέχεια ενδιαφέρον από τηλεοπτικό Σταθμό με σημαντικότατο κόστος; Απλή ερώτηση: Ζήτησε ο Φείδωνας ή κάποιο κανάλι τηλεοπτική κάλυψη και ο ΑΣΤΕΡΑΣ στάθηκε εμπόδιο;

 

2. Αναφέρονται σε φιλοξενία όταν: Τα αποδυτήρια που τους παραχωρήθηκαν δεν είχαν καμία σχέση με το δωμάτιο που μας παραχώρησαν στο γήπεδό τους.

 

3. Το γήπεδο όπου διεξήχθη ο αγώνας ήταν τέλειο σε αντίθεση με το γήπεδό τους που ήταν άκρως επικίνδυνο σε κακή κατάσταση με αποτέλεσμα 16χρονη παίκτριά μας να υποστεί βαρύ τραυματισμό ( ρήξη χιαστών) , γεγονός που ουδόλως απασχόλησε τους ανθρώπους του Φείδωνα αφού δεν ενδιαφέρθηκαν να μάθουν έστω με ένα τηλέφωνο για την υγεία της.

 

4. Τους ενόχλησε ότι δεν λειτουργούσε το Ρολόι του γηπέδου και εμείς ρωτάμε απλά. Λειτουργούσε ρολόι στο γήπεδό τους στον μεταξύ μας αγώνα και δεν το είδαμε; Απλή ερώτηση: Σε όλους τους αγώνες του Πρωταθλήματος που έπαιξε ο ΦΕΙΔΩΝΑΣ έπαιξε έστω σε έναν με ρολόι; Γιατί δεχθήκαμε το γκολ που έκρινε την κατηγορία στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων χωρίς να υπάρχουν λόγοι τόσης μεγάλης καθυστέρησης.

 

5. Εμείς ανοίξαμε το γήπεδό μας για να παρακολουθήσει τον αγώνα ΟΠΟΙΟΣ ήθελε δωρεάν χωρίς εισιτήριο. Αντίθετα στον αγώνα που έγινε στο γήπεδο του Φείδωνα υπήρξε ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ, αφού ουδέποτε υπήρξε έγκριση έκδοσης εισιτηρίων από καμία αρχή είτε ποδοσφαιρική είτε εκτελεστική. ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ υποχρέωσαν τους εκατοντάδες φιλάθλους μας να πληρώσουν εισιτήριο για να εισέλθουν στο γήπεδο. Αυτό λοιπόν ήταν φιλοξενία. Αλλά γι' αυτό το θέμα δεν τελειώσαμε, θα έχει και συνέχεια και δυστυχώς πολύ δυσάρεστη συνέχεια για τον ΦΕΙΔΩΝΑ και τον λαλίστατο Πρόεδρό του.

 

6. Αναφέρονται στο ότι ο παρατηρητής διαιτησίας στον αγώνα με τον Φείδωνα στην Τρίπολη ήταν από την Αρκαδία, όταν στον αγώνα ΦΕΙΔΩΝ - ΑΣΤΕΡΑΣ μία εβδομάδα πριν παρατηρητής Διαιτησίας ήταν ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Αργολίδας. Καλό είναι, λοιπόν, πριν καταγγείλουν κάτι να ενημερώνονται.

 

7. Όσο για την απαράδεκτη λέξη ΑΛΗΤΑΡΙΟ του Προέδρου του ΦΕΙΔΩΝΑ τού την επιστρέφουμε. Είναι το πιο ευγενικό που μπορούμε να κάνουμε.

 

8. Κλείνοντας να θυμίσουμε στους ανθρώπους του ΦΕΙΔΩΝΑ να είναι προσεκτικοί όταν αναφέρονται στον ΑΣΤΕΡΑ μία ομάδα που εκπροσωπεί επάξια την Πελοπόννησο τα τελευταία 17 χρόνια στην Super League δίνοντας δείγμα γραφής σε ΟΛΑ τα επίπεδα.

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Ο Παναγιωτης Τσιντωτας στον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ!

close