Εκδήλωση και συναυλία για την γυναικεία ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και η Κοιν.Σ.Επ. Α Χώρα Νάμου συνδιοργανώνουν στο Παράλιο Άστρος ειδική εκδήλωση αφιερωμένη στην πρωταθλήτρια γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΑΣΤΕΡΑ.

Εκδήλωση και συναυλία για την γυναικεία ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Στις 4 Αυγούστου στις 21:00 στο Παράλιο Άστρος και στο ανοιχτό θέατρο "Μελίνα Μερκούρη", ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και η Κοιν.Σ.Επ. Α Χώρα Νάμου διοργανώνουν συναυλία με λαϊκά τραγούδια και με αφιέρωμα στον σπουδαίο Άκη Πάνου.

 

Θα τραγουδήσουν ο Γιώργος Αργυρόπουλος και η Κρητούλα Λαρδά, με την συμμετοχή των μουσικών: Μπάμπης Κυπριωτάκης - Μπουζούκι / Κυριάκος Μαρκόγιαννης - Κιθάρα / Σταύρος Μπούζιος - Ακορντεόν /  Ανδριανός Κατσούρη - Κρουστά / Γιώργος Καραμούντζος - Μπάσσο.

 

Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στην πρωταθλήτρια γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για την άνοδό της στην Α' Εθνική κατηγορία. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα βραβευτεί γυναικεία ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ για τη μεγάλη της επιτυχία!

 

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ!

 

Ευχαριστούμε τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας για την παραχώρηση του θεάτρου στο Παράλιο Άστρος.

Περισσότερες πληροφορίες στα επίσημα κοινωνικά δίκτυα και το site του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και στα αντίστοιχα της ΚοινΣ.Επ. Α Χώρα Νάμου.

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close