ΑΣΤΕΡΑΣ: Από τις Ρίζες έως το Λεωνίδιο! (video, photos)

Με χαμόγελο και απεριόριστη χαρά ποδοσφαιριστές του ΑΣΤΕΡΑ επισκέφθηκαν την Παρασκευή (17/09) δημοτικά σχολεία του Νομού Αρκαδίας σε Ρίζες, Στάδιο, Αγιο Ανδρέα, Τυροσαπουναίικα, Λεωνίδιο και Πελετά.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Από τις Ρίζες έως το Λεωνίδιο! (video, photos)

Στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων και της σταθερής παρουσίας του ΑΣΤΕΡΑ στο πλευρό των μαθητών όλων των σχολείων του Νομού Αρκαδίας, αλλά και της Πελοποννήσου, οι Χάρης Νάτσης και Γιώργος Αθανασιάδης παραβρέθηκαν στα δημοτικά σχολεία της περιοχής της Τεγέας.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας μοίρασαν τετράδια και ευχές για μια καλή σχολική χρονιά. Οι αίθουσες γέμισαν χαμόγελα και ενθουσιασμό από την παρουσία των ποδοσφαιριστών, ενώ έδωσαν ενέργεια τόσο στο Γιώργο όσο και στο Χάρη για μια δύσκολη ποδοσφαιρική σεζον. 

Τετράδια και καλή σχολική χρονιά στην Κυνουρία! 

Νωρίς χτύπησε το ξυπνητήρι των μαθητών και σήμερα, ενώ το ίδιο συνέβη και για τους εκπροσώπους του ΑΣΤΕΡΑ οι οποίοι ταξίδεψαν από την Τρίπολη σε δημοτικά σχολεία της Κυνουρίας.

Οι Γιώργος Μακροστέργιος και Γιώργος Κυριακόπουλος, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των δασκάλων και μπήκαν στις αίθουσες των δημοτικών σχολείων Αγίου Ανδρέα, Τυροσαπουνακαίικων, Λεωνιδίου και Πελετών.

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΣΤΕΡΑ μοίρασαν κιτρινομπλέ τετράδια σε όλους τους μαθητές και υπέγραψαν αμέτρητα αυτόγραφα. Οι μαθητές από τη μεριά τους ευχήθηκαν στην ομάδα μας πολλές νίκες και πολλά γκολ.

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

VIDEO

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close