Ατρόμητος-ΑΣΤΕΡΑΣ 1-0

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ γνώρισε την ήττα από τον Ατρόμητο με 1-0 στην εκτός έδρας αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. 

Ατρόμητος-ΑΣΤΕΡΑΣ 1-0

Η ομάδα μας παρουσιάστηκε καλύτερη, μπήκε αποφασισμένη για τη νίκη και δημιούργησε την καλύτερή της στιγμή στο 37’ με τον Καλτσά να κάνει την προβολή έπειτα από σέντρα του Mazza, αναγκάζοντας τον τερματοφύλακα Gorbunov να προσχωρήσει στην απόκρουση του αγώνα. Ο Ατρόμητος κόντρα στη ροή της αναμέτρησης κατάφερε να προηγηθεί με τέρμα του Umbides στο 42 με 1-0 το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ με στόχο την ανατροπή δημιούργησε σειρά φάσεων στο δεύτερο ημίχρονο, όπως με την κεφαλιά του Τσουκαλά και το κοντινό πλασέ του Mazza, αλλά δεν βρήκε το γκολ που θα του έδινε το θετικό αποτέλεσμα στο Περιστέρι. Η ομάδα μας ολοκλήρωσε το ματς με 10 ποδοσφαιριστές καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 76 ο Iglesias. 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΣΤΕΡΑΣ: Kosicky, Igor, Sefil(66' Hamdani), Κουρμπέλης(c), Γιαννούλης, Τσουκαλάς, Iglesias, Mazza(79' Gondo), Farina, Καλτσάς(63' Stanisavljevic), Ιωαννίδης.

Ατρόμητος: Gorbunov, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κατράνης(85' Mariano Bíttolo), Stoychev, Umbides, Βασιλείου(52' Dmitri Baga), Keita, Tonso, Le Tallec (66' Δημήτρης Παπαδόπουλος)

 

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close