ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ: ΑΣΤΕΡΑΣ-Πλατανιάς 2-0

Η φοβερή προσπάθεια της ομάδας μας απέδωσε καρπούς και έφερε τη νίκη στην αναμέτρηση κόντρα στον Πλατανιά με 2-0.

ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ: ΑΣΤΕΡΑΣ-Πλατανιάς 2-0

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ εμφανίστηκε από την αρχή του αγώνα μέχρι το τέλος με μεγάλη αποφασιστικότητα για τη νίκη, ωστόσο το άγχος είχε ως συνέπεια να μη ολοκληρώνονται σωστά οι πρώτες επιθετικές προσπάθειες. 

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας έχασε ευκαιρίες, ο Mazza είχε χαμένο τετ α τετ, ενώ στο φάουλ που κέρδισε ο Πλατανιάς στο 24' σε καλή θέση ο Kosicky με ωραία επέμβαση έδιωξε σε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος ο ΑΣΤΕΡΑΣ μπήκε ακόμη πιο αποφασιστικός στο ματς και ένα δυνατό σουτ του Γιαννούλη (65') ήταν η αφετηρία για το πρώτο γκολ. Ο Σωτηρίου απέκρουσε δύσκολο και στην επαναφορά η μπάλα βρήκε στον Vanderson και κατέληξε στα δίχτυα. 

Στο 71' ο Τσιλιανίδης έπιασε φανταστικό σουτ έξω από την περιοχή του Πλατανιά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Καλτσάς στο 86' με κοντινή προβολή έπειτα από ωραία σέντρα του Κυριακόπουλου.  

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ 

ΑΣΤΕΡΑΣ:

1. Kosicky, 96. Igor, 4. Sefil, 25. Μπέρτος, 18. Γιαννούλης (76' Κυριακόπουλος), 13. Τσουκαλάς, 54.  Hamdani, 23. Καλτσάς, 19. Τσιλιανίδης, 7. Mazza (56' Nico Fernandez), 6. Gondo (62' Ιωαννίδης)

Πλατανιάς: 

32. Σωτηρίου, 27. Vanderson, 5. Καρυπίδης, 22. Banana, 77. Αποστολόπουλος, 25. Στάθης, 6. Gnjatic, 7. Μενδρινός (64' Munafo), 4. Stanisavljevic (78' Llorente), 9. Μανούσος, 11. Γιακουμάκης.

 

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

1.596

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close