ΑΣΤΕΡΑΣ: Αριθμοί και στατιστικά

Διαβάστε τους αριθμούς και τα στατιστικά που προέκυψαν μετά και από την αναμέτρηση ΑΣΤΕΡΑΣ-Λεβαδειακός, για την 9η αγωνιστική της Super League.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Αριθμοί και στατιστικά

#17 αγώνες συμπλήρωσε ο ΑΣΤΕΡΑΣ με το Λεβαδειακό στο πρωτάθλημα της Super League. Συνολικά η ομάδα μας έχει 7 νίκες εντός έδρας και μία εκτός.

#3 ποδοσφαιριστές της ομάδας μας έκαναν πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Super League. Ο λόγος για τους Κώτσιρα, Ευαγγέλου και Donnarumma.

#16 τελικές προσπάθειες ολοκλήρωσε έως τώρα ο Nico Fernandez και έφτασε στην τέταρτη του σχετικού πίνακα της Super League.

#70 τελικές προσπάθειες έφτασε ο ΑΣΤΕΡΑΣ στο πρωτάθλημα.

#25 ετών, 10 μηνών και 18 ημερών ήταν ο μέσος όρος ηλικίας των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας στον αγώνα με το Λεβαδειακό.

#14η θέση με 6 βαθμούς για τον ΑΣΤΕΡΑ μετά από 7 παιχνίδια στη Super League.

#9 Το πιο γρήγορο γκολ για τον ΑΣΤΕΡΑ στο φετινό πρωτάθλημα σημείωσε ο Nico Fernandez κόντρα στο Λεβαδειακό καθώς σκόραρε μόλις στο 9ο λεπτό.

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα προημιτελικα ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

Διαπιστευσεις ΜΜΕ για τον αγωνα ΑΣΤΕΡΑΣ - Παναιτωλικος

close