ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ: Ο τυχερός Hamdani, οι ευχές και ο χορός! (video)

Η οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ υποδέχθηκε το 2017 στην Τρίπολη, με τον Rachid Hamdani να είναι ο μεγάλος τυχερός καθώς κέρδισε το τυχερό φλουρί!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ: Ο τυχερός Hamdani, οι ευχές και ο χορός! (video)

Οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο αλλά και οι άνθρωποι που εργάζονται στον ΑΣΤΕΡΑ μαζί με τις οικογένειες τους υποδέχθηκαν το 2017 και αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος. 

Ο εκ των ιδιοκτητών της ΠΑΕ Γιάννης Καϋμενάκης έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα και ευχήθηκε υγεία και επιτυχίες στον καθένα χωριστά: "Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά με υγεία, χαρά και δημιουργικότητα. Πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι μαζί αυτή η χρονιά να είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Να είμαστε όλοι καλά και να είμαστε για πολλά ακόμη χρόνια μαζί. Καλή χρονιά".

Από την πλευρά του ο Γιώργος Μποροβήλος μοίρασε ευχές για μια πιο τυχερή -ποδοσφαιρικά- χρονιά: "Χρόνια Πολλά, ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος και ό,τι καλύτερο για τον καθένα σας. Εύχομαι η νέα χρονιά να είναι πιο τυχερή από την τελευταία καθώς δεν παίξαμε στην Ευρώπη όπως θα θέλαμε. Υπήρχε όμως μία ευχάριστη πλευρά στο 2016 καθώς ήταν η 10η σερί χρονιά στη Super League".  

Ο μεγάλος τυχερός της βραδιάς ήταν ο Rachid Hamdani ο οποίος βρήκε το φλουρί και κέρδισε το μεγάλο δώρο!

Από τις πιο απολαυστικές στιγμές της βραδιάς ήταν ο χορός του Centric Gondo...

Δείτε το video του ATFC.tv!

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

VIDEO

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close