Ο Vitali Hayduchyk στον ΑΣΤΕΡΑ!

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Vitali Hayduchyk (Βιτάλι Γκαϊντούτσικ) από την πρωταθλήτρια Λευκορωσίας BATE Borisov!

Ο Vitali Hayduchyk στον ΑΣΤΕΡΑ!

Ο Hayduchyk γεννήθηκε στις 12 Ιουλίου 1989 στη Λευκορωσία, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και επέλεξε τον αριθμό 3 για τη φανέλα του!

Η συγκεκριμένη μεταγραφή (6 μήνες με οψιόν ανανέωσης) αποτελεί ακόμη μία ενίσχυση για το κέντρο άμυνας της ομάδας μας με έναν ποδοσφαιριστή έμπειρο, ο οποίος έχει αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ και έχει κατακτήσει συνολικά τέσσερα πρωταθλήματα στη Λευκορωσία.

Οι δηλωσεις

"Είμαι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι εδώ. Έγιναν όλα πολύ γρήγορα και πολύ επαγγελματικά. 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι ένας σύλλογος που έχει ως στόχο την Ευρώπη και είμαι εδώ για να βοηθήσω προς αυτή την κατεύθυνση. Η ομάδα έπαιξε δύο φορές στους ομίλους του Europa League. Μίλησα με δύο ποδοσφαιριστές από τη χώρα μου οι οποίοι αγωνίζονται στον Ατρόμητο και μου είπαν τα καλύτερα λόγια για τον ΑΣΤΕΡΑ. 

Γνωρίζω πολύ καλά τον Selin, μίλησα μαζί του και ήταν πολύ θετικός στο να έρθω. Με έχει βοηθήσει από τις πρώτες ώρες που βρέθηκα εδώ και θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό το ότι μιλάμε την ίδια γλώσσα.

Δεν μπορώ να πω τα θετικά μου στοιχεία. Είμαι στόπερ, έχω αντιμετωπίσει σημαντικούς ποδοσφαιριστές στο πρωτάθλημα της χώρας μου αλλά και στο Τσάμπιον Λιγκ και ένα από τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν είναι ότι διατηρώ πάντα την ψυχραιμία μου και το καθαρό μυαλό μέσα στο παιχνίδι..."

Το βιογραφικο

2007–2012 Dinamo Brest 133

2013– BATE Borisov 49 (1)

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close