ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: "Εχουμε δύσκολο ματς την Κυριακή"

Διαβάστε όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά το Τρίκαλα-ΑΣΤΕΡΑΣ 0-2, ο προπονητής της ομάδας μας Δημήτρης Ελευθερόπουλος.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: "Εχουμε δύσκολο ματς την Κυριακή"

"Θέλω να πω για τα Τρίκαλα ότι το ποδόσφαιρο που παίζουν ταιριάζει περισσότερο στη Super League. Η Football League είναι δύσκολη, είναι ιδιαίτερη κατηγορία, αλλά θα πρωταγωνιστήσουν πιστεύω. 

Για την ομάδα μου τώρα... Είναι το 3ο παιχνίδι μέσα σε 6 μέρες. Είχαμε καταναλώσει ενέργεια στους αγώνες με Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Τα παιδιά όμως μπήκαν πολύ συγκεντρωμένα και ήμασταν πολύ καλά οργανωμένοι. Βγάλαμε αυτά που αναλύσαμε. Δεν είχαμε μέρες να δουλέψουμε στο γήπεδο, αλλά είμαι χαρούμενος για τα παιδιά. Το πρόβλημα μας όλο αυτό το διάστημα δεν ήταν ο τρόπος παιχνιδιού, ήταν το αποτέλεσμα. Είναι πολύ ευχάριστο για μένα το ότι αυτά συνδυάζονται πλέον.

Έχουμε πολύ δύσκολο ματς την Κυριακή με τον Παναιτωλικό στην Τρίπολη. Δεν έχουμε χρόνο να χαρούμε. Σήμερα αποδείχθηκε ότι όλα τα παιδιά θα χρειαστούν, όλα τα παιδιά είναι ετοιμοπόλεμα. 

Ήθελα να δω τον Ελίνι εκεί στη θέση πίσω από τον φορ. Υπήρχε η σκέψη να παίξουμε 4-3-3 αλλά φοβήθηκα να μην πάμε πίσω".

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close