ΑΣΤΕΡΑΣ-Ολυμπιακός 0-0: Ανώτερος στη βροχή...

Σε έναν ιδιαίτερα δύσκολο και βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω βροχής, ο ΑΣΤΕΡΑΣ δημιούργησε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον πολύ καλό Leali και έμεινε στο 0-0 με τον Ολυμπιακό.

ΑΣΤΕΡΑΣ-Ολυμπιακός 0-0: Ανώτερος στη βροχή...

Ο πρώτος αγώνας του δευτέρου γύρου για τον ΑΣΤΕΡΑ έφερε αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης". Από το πρώτο μέρος οι κιτρινομπλέ είχαν τον έλεγχο του αγώνα, ήταν κυρίαρχοι μεσοεπιθετικά και έφταναν με ορθολογικό τρόπο και ωραίες συνεργασίες σε τελικές ενέργειες. 

Ο Μανιάς και σε δύο περιπτώσεις ο Mazza στο πρώτο ημίχρονο βρέθηκαν πολύ κοντά στο γκολ, αλλά ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού με δύσκολες αποκρούσεις κράτησε το μηδέν.

Στο 61ο λεπτό ο Mazza έκανε ωραία ενέργεια μέσα στην περιοχή, ο αντίπαλος του δεν βρήκε την μπάλα, αλλά ο διαιτητής τιμώρησε τον Αργεντινό του ΑΣΤΕΡΑ με δεύτερη κάρτα...

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα ο ΑΣΤΕΡΑΣ συνέχισε να υπερισχύει σε όλες τις γραμμές και δύο φορές έφτασε πολύ κοντά στη νίκη από ενέργειες του Μανιά. 

 

Οι συνθεσεις

ΑΣΤΕΡΑΣ: 90. Donnarumma, 25. Μπέρτος, 54. Hamdani, 33. Selin, 18. Γιαννούλης, 17. Iglesias, 13. Τσουκαλάς, 20. Farina (64' Κώτσιρας), 31. Stanisavljevic (46' Kαλτσάς), 7. Mazza, 11. Μανιάς (83' Ιωαννίδης)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: 31. Leali, 24. De La Bella, 36. Viana, 45. Ρέτσος, 77. Figueiras, 32. Ανδρούτσος (82' Elyounoussi), 5. Milivojevic, 92. Seba, 7. Φορτούνης (66' Cardozo), 52. Μανθάτης (46' Cambiasso), 99. Ideye.

 

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

1.975

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close