Στις 28 Αυγούστου η κλήρωση του Europa League!

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ βρίσκεται στους ομίλους του Europa League για δεύτερη διαδοχική χρονιά και θα μάθει τους αντιπάλους του για τις φθινοπωρινές βραδιές Πέμπτης, την Παρασκευή 28 Αυγούστου. 

Στις 28 Αυγούστου η κλήρωση του Europa League!

Η 2η θέση στη βαθμολογία των πλέι οφ της Super League αποτελεί το καλύτερο πλασάρισμα στην ιστορία της ομάδας μας. Στα δεδομένα πλέον της επόμενης ημέρας, ο ΑΣΤΕΡΑΣ κλείνει την πιο γεμάτη ποδοσφαιρική χρονιά του με την συμπλήρωση σχεδόν 11 μηνών στο γήπεδο.

Δεν θα μπει νωρίτερα, όπως τα τρία τελευταία χρόνια στα ευρωπαϊκά ταξίδια, αλλά θα μάθει στις 28 Αυγούστου τους αντιπάλους του για -τουλάχιστον- έξι ποδοσφαιρικές βραδιές Πέμπτης στο Europa League. Οι υποχρεώσεις της ομάδας μας αρχίζουν από τις 17 Σεπτεμβρίου και η φάση των ομίλων θα ολοκληρωθεί στις 10 Δεκεμβρίου, σε ένα ακόμη πλούσιο ποδοσφαιρικό ταξίδι.

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close