ΒΕΡΓΕΤΗΣ: "Περήφανο τον κόσμο κάθε χρονιά" (video)

Για την ανοδική πορεία του ΑΣΤΕΡΑ τα τελευταία χρόνια μίλησε ο Στάικος Βεργέτης μετά το 1-0 επί του ΠΑΟΚ και τόνισε πως στόχος όλων είναι να πηγαίνουν ψηλότερα κάθε χρόνο, ώστε να είναι όλοι περήφανοι για τα επιτεύγματα της ομάδας της Αρκαδίας. 

ΒΕΡΓΕΤΗΣ: "Περήφανο τον κόσμο κάθε χρονιά" (video)

Οι δηλώσεις του Στάικου Βεργέτη στη συνέντευξη Τύπου μετά την εξασφάλιση της συμμετοχής στους ομίλους του Europa League.

"Σήμερα τελειώνει μια πολύ μακριά σεζόν για την ομάδα μας. Μια σεζόν με πάρα πολλές ψυχολογικές διακυμάνσεις. Ζήσαμε πάρα πολλά μέσα σε αυτό το χρόνο. Βιώσαμε μια ευρωπαϊκή περιπέτεια τεράστια σε εμπειρίες, σε επιτυχίες, σε βραδιές μοναδικές. Προσπαθήσαμε πάρα πολύ και στη διάρκεια του πρωταθλήματος και δυστυχώς αργήσαμε να εξασφαλίσουμε την είσοδο μας στα πλέι οφς και αυτό μας στοίχισε γιατί δεν ήμασταν έτσι όπως θα θέλαμε να είμαστε.

Ξεκινήσαμε αυτή τη διαδικασία με τον χειρότερο τρόπο μέσα στην έδρα μας και αυτό μας έκανε να γίνουμε κομμάτια και να τα μαζέψουμε ένα, ένα ώστε να ανασυνταχθούμε και να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί για τη συνέχεια. Αυτό συνέβη και ευτυχώς είχε την κατάληξη αυτή που είχαμε σήμερα. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του συλλόγου, τη διοίκηση για όλη τη στήριξη και υποστήριξη που μας παρείχαν, τους ποδοσφαιριστές για τον μαραθώνιο αγώνα που έκαναν, το προπονητικό επιτελείο και όλους όσους κάθε μέρα έδιναν και την ψυχή τους και όλη την ομάδα που βγάζει αυτό το αποτέλεσμα.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ σιγά, σιγά διάγει μια ανοδική πορεία και όλοι οι συντελεστές του είναι παρόντες για να βρεθούν σε αυτή τη πορεία. Χρειάζεται να ανασυνταχθούμε, νακάνουμε τον προγραμματισμό μας για την επόμενη σεζόν και ευτυχώς χρονικά προβλήματα δεν έχουμε και αυτό μας το επιτρέπει αυτό που σήμερα κατακτήσαμε. Βεβαίως ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του ΑΣΤΕΡΑ που πιστεύει στην ομάδα, την αγαπά και την στηρίζει. Να είναι σίγουροι πως θα καταβάλουμε την καλύτερη προσπάθεια και την επόμενη σεζόν να είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών τους".

Τον Ιούνιο του 2014 που άρχιζε η προετοιμασία της ομάδας πιστεύατε σε μια τόσο γεμάτη και επιτυχημένη χρονιά;

"Όταν χτίζεις ένα σπίτι το χτίζεις τούβλο, τούβλο. Εμείς πηγαίναμε σιγά, σιγά βάζοντας στόχους. Να περάσουμε αυτό τον γύρο, να περάσουμε τον επόμενο. Μπήκαμε στους ομίλους και εκεί είπαμε να πάμε για ότι καλύτερο μπορούμε. Συγκεντρωθήκαμε στο πρωτάθλημα για να μπούμε στα πλέι οφ, βγήκαμε στα πλέι οφ για να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο".

Θα ζητηθεί μεγαλύτερη ενίσχυση για τα επόμενα βήματα της;

"Η ομάδα είναι ένα παζλ και πρέπει να κοιτάζουμε και να το συμπληρώνουμε κομμάτι-κομμάτι ώστε να έχει χημεία και να ταιριάζει".

Πόσο μπορεί να βελτιωθεί αγωνιστικά η ομάδα τη νέα σεζόν διότι υπάρχουν πολλαπλά οφέλη για τη νέα σεζόν.

"Δεν είμαι σε θέση αυτή τη στιγμή να μετρήσω το μέγεθος από το όφελος αυτού που κατακτήσαμε. Είναι σίγουρο πως κερδίσαμε χρόνο και ο χρόνος θα μας κάνει να έχουμε καλύτερες επιλογές. Να κάνουμε καλύτερη προετοιμασία επειδή πέρσι μετά από τέσσερις εβδομάδες μπήκαμε σε αγωνιστικό προγραμματισμό. Πάνω από όλα κερδίσαμε χρόνο, αυτό μπορώ να πω αυτή τη στιγμή".

Η πρόκριση απευθείας στου ομίλους του Europa League είναι προσωπική δικαίωση;

"Είναι θέλημα Θεού και Τον ευχαριστούμε πολύ για αυτά που μας δίνει. Υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα από το ποδόσφαιρο, είμαστε επαγγελματίες που ζούμε από αυτό".

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

VIDEO

ATFC: Κατεβασε τις νεες MOBILE ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ του ΑΣΤΕΡΑ! (video)

close