Η ΦΑΝΕΛΑ ΜΕ ΤΟ "8" ΣΤΟΝ LEVY MADINDA! (video, photos)

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Levy Madinda (Λέβι Μαδίντα) με μεταγραφή από την ισπανική Θέλτα για τα επόμενα τρία χρόνια!

Η ΦΑΝΕΛΑ ΜΕ ΤΟ "8" ΣΤΟΝ LEVY MADINDA! (video, photos)

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΣΤΕΡΑ γεννήθηκε στις 11 Ιουνίου 1992 στην Γκαμπόν και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ακαδημία της Θέλτα.  

Μετά από δύο σεζόν στην Celta B, αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια στην πρώτη ομάδα, ενώ έπαιξε και δύο σεζόν στην Tarragona.

Ο Levy Madinda αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, έχει συνολικά 29 συμμετοχές στην Primera Division, ενώ στον ΑΣΤΕΡΑ επέλεξε το νούμερο 8 για τη φανέλα του!

Η ΔΗΛΩΣΗ

"Είχα ακούσει για τον ΑΣΤΕΡΑ από ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στην ομάδα και είχαν να μου πουν τα καλύτερα για το σύλλογο. Θέλω να γίνω ένας από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές στην ιστορία της ομάδας και να τη βοηθήσω να πετύχει όσα ονειρεύονται ο κόσμος και η διοίκηση. Μου αρέσει να παίζω στη μεσαία γραμμή και να καλύπτω όλους τους χώρους που απαιτεί η θέση."

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

2010–2013 Celta B 55 (3)

2012–2017 Celta 29

2015-2017 Gimnàstic (δανεικός) 41 (1)

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

GABON 41 (5)

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

VIDEO

close