ΦΙΛΙΚΟ: ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 6-1

Σε φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" ο ΑΣΤΕΡΑΣ επικράτησε με 6-1 του Ατρόμητου. Δύο γκολ ο Δουβίκας, τραυματίας αποχώρησε ο Gondo.

ΦΙΛΙΚΟ: ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 6-1

Στις πρώτες στιγμές της αναμέτρησης ο Ατρόμητος είχε καλύτερη κυκλοφορία μπάλας και άσκησε πίεση ψηλά.

Από το 10ο λεπτό κι έπειτα ο ΑΣΤΕΡΑΣ πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού και με εξαίρεση το γκολ που δέχθηκε στο 16' από κοντινή προβολή του Diguini, ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του αγώνα.

Η ισοφάριση για την ομάδα μας ήρθε από εκτέλεση φάουλ του Gondo και αφού η μπάλα κόντραρε στο τείχος. Λίγο πριν από το φινάλε του πρώτου μέρους ο Τριανταφυλλόπουλος σκόραρε με προβολή έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Isnaldo.

Το 2-1 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος ο ΑΣΤΕΡΑΣ ήταν καταιγιστικός και εξαιρετικά αποτελεσματικός. Το 3-1 προήλθε από φανταστικό γκολ του Κυριακόπουλου με βολίδα έξω από τη μεγάλη περιοχή και την μπάλα να καρφώνεται στο "παραθυράκι" του Θεοδωράκη.

Στο 62' ο Stanisavljevic με κάθετη μπαλιά βρήκε τον Δουβίκα, ο οποίος είχε πάρει τη θέση του τραυματία Gondo, και ο νεαρός φορ αφού απέφυγε τον αντίπαλο τερματοφύλακα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 4-1.  

Ο Δουβίκας σκόραρε ξανά στο 85' όταν μετά από ωραία κούρσα και σέντρα του Mazza από τ' αριστερά, πήρε τη σωστή θέση μέσα στην περιοχή και σκόραρε με κεφαλιά.  

Το τελικό 6-1 διαμόρφωσε ο Stanisavljevic με εκτέλεση φάουλ. 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ  

ΑΣΤΕΡΑΣ: 30. Αθανασιάδης, 27. Κώτσιρας, 77. Κυριακόπουλος, 5. Τριανταφυλλόπουλος, 33. Selin, 2. Dudu, 13. Τσουκαλάς, 19. Τσιλιανίδης, 20. Jang, 9. Isnaldo, 6. Gondo. 

Αγωνίστηκαν και οι: 28. Δουβίκας, 7. Mazza, 17. Iglesias, 22. Igor, 69. Zouma, 35. Ευαγγέλου, 38. Robert, 8. Madinda, Stanisavljevic.

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close