ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Στον ΑΣΤΕΡΑ μέχρι το 2021!

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή Γιώργου Κυριακόπουλου!

ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Στον ΑΣΤΕΡΑ μέχρι το 2021!

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος υπέγραψε νέο συμβόλαιο, το οποίο έχει διάρκεια μέχρι τον Ιούνιο του 2021.

Η πορεία του Γιώργου Κυριακόπουλου άρχισε από τις ακαδημίες του ΑΣΤΕΡΑ το 2011. Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΑΣΤΕΡΑ το υπέγραψε το 2013.

Σε ηλικία 14 ετών μετακόμισε από την Πάτρα στην Τρίπολη και αποτέλεσε βασικό στέλεχος των ομάδων Κ17 και Κ20, ενώ αγωνίστηκε ως δανεικός στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής με Εργοτέλη και Λαμία. 

Η ΔΗΛΩΣΗ

"Είναι μια πολύ όμορφη στιγμή για μένα. Θέλω να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες της ομάδας, όλους τους ανθρώπους στη διοίκηση και τους προπονητές που είχα από όταν έπαιζα στην ακαδημία, οι οποίοι πίστεψαν σε μένα από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα. Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ τον ΑΣΤΕΡΑ να πετύχει τους στόχους του. Είμαι περήφανος που φοράω αυτή τη φανέλα και ανήκω σε μια πολύ όμορφη οικογένεια. Θέλω να είμαι ένα από τα παραδείγματα των μικρών παιδιών που ανήκουν στην ακαδημία μας και έχουν όνειρο να παίξουν ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο."

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close