ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΕΛ 3-1: Η ανάλυση του αγώνα...

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ επικράτησε με 3-1 της ΑΕΛ στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", πήρε ακόμη μία σημαντική νίκη και έφτασε στους 26 βαθμούς στη Super League ΣΟΥΡΩΤΗ!

ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΕΛ 3-1: Η ανάλυση του αγώνα...

Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα η ομάδα μας είχε καλό ρυθμό και πίεσε για το γκολ. Στο 2' είχε δοκάρι με τον Isnaldo.

Στο 11ο λεπτό σε μια φάση που συνεργάστηκαν άψογα οι Madinda και Tonso, η μπάλα έφτασε δεξιά στον Μπέρτο, αυτός σέντραρε με ωραίο τρόπο και ο Μανιάς με προβολή στο πρώτο δοκάρι άνοιξε το σκορ.

Στην αντίδραση που είχε η ΑΕΛ, ο Αθανασιάδης είχε τις απαντήσεις και κράτησε το μηδέν για τον ΑΣΤΕΡΑ. 

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με πέναλτι σε χέρι του Μπέρτου το οποίο εκτέλεσε ο Ναζλίδης και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1 (54').

Παρά την ισοφάριση ο ΑΣΤΕΡΑΣ συνέχισε με οργανωμένο παιχνίδι και καλό ρυθμό να ψάχνει το γκολ και σε μια σέντρα του Κυριακόπουλου ο Tonso δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή και να στείλει την μπάλα στην κενή εστία.

Τελικά το δεύτερο γκολ ήρθε και πάλι από τον Μιχάλη Μανιά (72') με ωραίο αριστερό σουτ έπειτα από ασίστ του Κώτσιρα.

Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 84' ο Κυριακόπουλος με καταπληκτικό σουτ-βολίδα έξω από την περιοχή του Bozovic.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

30. Αθανασιάδης, 25. Μπέρτος, 4. Πασαλίδης, 5. Τριανταφυλλόπουλος, 77. Κυριακόπουλος, 8. Munafo, 17. Iglesias, 9. Isnaldo (2. Dudu 76'), 10. Madinda (27. Κώτσιρας 64'), 7. Tonso, 11. Μανιάς (3. Gondo 82').

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close