Στα κιτρινομπλέ οι Μπαστιάνος και Rooney! (photos)

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την επιστροφή του Γιάννη Μπαστιάνου καθώς και την απόκτηση του Wankewai Rooney από την Βέροια.

Στα κιτρινομπλέ οι Μπαστιάνος και Rooney! (photos)

Ο Γιάννης Μπαστιάνος αγωνιζόταν ως δανεικός από τον ΑΣΤΕΡΑ στην ομάδα της Βέροιας από την αρχή της σεζόν. Στο πρωτάθλημα της Football League ο Μπαστιάνος αγωνίστηκε 14 φορές με τη φανέλα της Βέροιας και σκόραρε ένα γκολ. Ο νεαρός Έλληνας μεσοεπιθετικός επέλεξε το νούμερο 90 για τη φανέλα του. Το συμβόλαιο του Μπαστιάνου με τον ΑΣΤΕΡΑ έχει ισχύ μέχρι τον Δεκέμβριο του 2021.

Ο Rooney είναι επιθετικός, γεννήθηκε στο Καμερούν στις 25 Δεκεμβρίου 1996 και επέλεξε το νούμερο 12 για τη φανέλα του. Ο Wankewai Rooney υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΑΣΤΕΡΑ μέχρι τον Ιούνιο του 2021.

Και οι δύο ποδοσφαιριστές, μετά από απόφαση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, έχουν το δικαίωμα να συμμετέχουν στους επίσημους αγώνες του ΑΣΤΕΡΑ.

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close