Παναθηναϊκός-ΑΣΤΕΡΑΣ 1-1: Η ανάλυση του αγώνα...

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ προηγήθηκε στη Λεωφόρο με το Μανιά, αλλά ο Παναθηναϊκός κατάφερε να ισοφαρίσει τρία λεπτά πριν από το φινάλε του αγώνα. Εξαιρετική εμφάνιση για ακόμη ένα ματς από τους ποδοσφαιριστές του Παντελίδη.

Παναθηναϊκός-ΑΣΤΕΡΑΣ 1-1: Η ανάλυση του αγώνα...

Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα ο ΑΣΤΕΡΑΣ επέβαλλε το ρυθμό και το παιχνίδι του. Μάλιστα η ομάδα μας είχε την πρώτη ευκαιρία στον αγώνα με γύρισμα του Τσιλιανίδη και το Μανιά να μην προλαβαίνει να κάνει την προβολή.

Στο 26' ο Πασαλίδης μόνος μετά από εκτέλεση φάουλ του Τσιλιανίδη, πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Διούδη. Δέκα λεπτά αργότερα, έπειτα από εξαιρετική ενέργεια του Κώτσιρα, ο Tonso με σουτ από το ύψος του πέναλτι είδε την μπάλα να περνά δίπλα από το δοκάρι.

Ο Παναθηναϊκός δημιούργησε την πρώτη του καλή ευκαιρία στο 64' με αφετηρία τον Κουρμπέλη και σουτ του Δώνη το οποίο απέκρουσε εντυπωσιακά ο Αθανασιάδης. Στο 69' ο ΑΣΤΕΡΑΣ βγήκε με άψογο τρόπο στην επίθεση, ο Γιαννούλης σέντραρε με ακρίβεια και ο Μανιάς με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 0-1!

Ο Παναθηναϊκός πίεσε για την ισοφάριση, είχε δοκάρι με τον Mounier και τελικά ισοφάρισε σε 1-1 στο 87' με σουτ του Lod μέσα από την περιοχή. 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

30. Αθανασιάδης, 27. Κώτσιρας, 4. Πασαλίδης, 5. Τριανταφυλλόπουλος, 18. Γιαννούλης, 8. Munafo, 17. Iglesias, 7. Tonso, 77. Κυριακόπουλος (2. Dudu 67'), 19. Τσιλιανίδης (23. Καλτσάς 56'), 11. Μανιάς (18. Δουβίκας 85').

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close