BADOUNAS MVP: O Zairi βραβεύει τον Iglesias!

Η σεζόν ολοκληρώθηκε με ονειρικό τρόπο για τον ΑΣΤΕΡΑ και το κοσμηματοπωλείο BADOUNAS, χορηγός του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, θα διοργανώσει ειδική εκδήλωση για την απονομή του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή των κιτρινομπλέ, όπως προέκυψε από τις ψηφοφορίες.

BADOUNAS MVP: O Zairi βραβεύει τον Iglesias!

Ο Matias Iglesias κέρδισε 4 βραβεία BADOUNAS MVP από τα συνολικά 15 στις εντός έδρας αναμετρήσεις της περιόδου 2017-2018 και θα παραλάβει το ρολόι και τον τίτλο του πολυτιμότερου της χρονιάς την Τετάρτη 9 Μαΐου 2018.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κατάστημα του χορηγού της ομάδας στη διεύθυνση Εθνικής Αντιστάσεως 30 στο κέντρο της Τρίπολης και την απονομή στον Iglesias θα κάνει ο Jaouad Zairi, ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος φόρεσε τη φανέλα του ΑΣΤΕΡΑ σε 47 ματς και πρόσφερε πολλές στιγμές ποδοσφαιρικής μαγείας στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.  

Η γιορτή θα αρχίσει στις 18:00! Θα είμαστε όλοι εκεί!

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close