ΤΡΙΚΑΛΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-1: Νίκη πρόκριση στους "16"

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ επικράτησε με 1-0 των Τρικάλων εκτός έδρας, στον αγώνα για την 2η αγωνιστική της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος και με αυτή τη νίκη εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. 

ΤΡΙΚΑΛΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-1: Νίκη πρόκριση στους "16"

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και έχασε πολλές ευκαιρίες για να μεγαλώσει το δείκτη του σκορ. Δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του (Fernandez και Δουβίκας) κόπηκαν με ανύπαρκτα οφσάιντ κι ενώ είχαν προϋποθέσεις για γκολ, ενώ στο τέλος δεν δόθηκε πέναλτι σε χέρι ποδοσφαιριστή των Τρικάλων μέσα στην περιοχή. 

 

Το γκολ της νίκης σημείωσε ο Fernandez στο 33'. Οι Αρκάδες, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ, χωρίς όμως να τα καταφέρουν. 

 

Με αυτή τη νίκη ο ΑΣΤΕΡΑΣ έφτασε στους έξι βαθμούς σε δύο αγώνες στον όμιλο (απομένει εκείνος με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου εκτός έδρας) και ήδη έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στη φάση των "16". 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

1. Παπαδόπουλος, 27. Κώτσιρας, 33. Martinez, 4. Πασαλίδης, 5. Τριανταφυλλόπουλος, 8. Munafo, 14. Bellocq, 19. Τσιλιανίδης, (84' 23. Καλτσάς), 7. Fernandez (60' 10. Tonso), 22. Rolle (70' 90. Μπαστιάνος), 28. Δουβίκας

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close