Ο ΑΣΤΕΡΑΣ στο ετήσιο συνέδριο της MACRON (photo)

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ, μαζί με άλλους κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους, εκπροσωπήθηκε στο ετήσιο συνέδριο της εταιρίας MACRON, η οποία προμηθεύει με αθλητικό υλικό την ομάδα.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ στο ετήσιο συνέδριο της MACRON (photo)

Ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ, Δημήτρης Κενές και ο υπεύθυνος ιματισμού της ΠΑΕ, Ζάχος Παράσχος συμμετείχαν στο ετήσιο συνέδριο της MACRON, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Βελιγράδι το διήμερο 5-6 Νοεμβρίου και έλαβε χώρα στο Metropol Palace Hotel. 

 

Στο συνέδριο έδωσαν το παρόν όλες οι κορυφαίες ομάδες που έχουν συμβόλαιο με την εταιρία, όπως η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η Στόουκ Σίτι, ο Ερυθρός Αστέρας, η Μπριζ, η Λάτσιο, ο ΠΑΟΚ, η Μπολόνια, η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, η Οσέρ, η Λεβάντε, το Ανόβερο, η Νότγχαμ Φόρεστ, η Ρεάλ Σοσιεδάδ, η Ουντινέζε, η Μόναχο 1860. 

 

Στη διάρκεια του συνεδρίου, στο οποίο πήραν μέρος πάνω από 100 άτομα, παρουσιάστηκαν οι νέες εγκαταστάσεις της MACRON, οι οποίες θα είναι έτοιμες το 2020, καθώς και το νέο λογότυπο της εταιρίας, το οποίο θα αποκαλυφθεί την επόμενη σεζόν. 

 

Το βράδυ της 6ης Νοεμβρίου η αντιπροσωπεία των ομάδων παρακολούθησε τον αγώνα Ερυθρός Αστέρας - Λίβερπουλ για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close