Λεβαδειακός - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-2: Δύο στα δύο!

Με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΑΣΤΕΡΑΣ επικράτησε με 2-0 του Λεβαδειακού στην Λιβαδειά για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή και έκανε το δύο στα δύο με τον Γιώργο Παράσχο στον πάγκο του.

Λεβαδειακός - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-2: Δύο στα δύο!

Ο Tonso και ο Fernandez πέτυχαν τα γκολ της νίκης, ενώ οι Αρκάδες δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες για να πετύχουν μεγαλύτερο σκορ και να "καθαρίσουν" από πιο νωρίς τον αγώνα. 

 

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΣΤΕΡΑΣ απείλησε με κεφαλιά του Iglesias (άουτ), με διαγώνιο πλασέ του Μανιά (άουτ), με τον Έλληνα επιθετικό να βλέπει το πλασέ του να σταματάει στον αντίπαλο τερματοφύλακα σε τετ α τετ, με ωραίο σουτ του Munafo έξω από την περιοχή (λίγο άουτ), ενώ ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού σταμάτησε και το σουτ του Καλτσά. 

 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λεβαδειακός έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Σαβαντογκό στο 50'. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ προηγήθηκε στο 64' με ωραίο σουτ του Tonso έξω από την περιοχή, διαχειρίστηκε το προβάδισμα και στις καθυστερήσεις με τον Fernandez, μετά από ασίστ του Μανιά, πέτυχε το τελικό 2-0. 

 

Αυτή ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη του ΑΣΤΕΡΑ στο πρωτάθλημα για τη φετινή αγωνιστική περίοδο. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

1. Παπαδόπουλος, 27. Κώτσιρας, 5. Τριανταφυλλόπουλος, 4. Πασαλίδης, 77. Κυριακόπουλος, 6. Valiente, 8. Munafo, 17. Iglesias (57' 19. Τσιλιανίδης), 10. Tonso (90' Martinez), 23. Καλτσάς (80' 7. Fernandez), 11. Μανιάς

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close