ΑΣΤΕΡΑΣ - ΠΑΟΚ 0-3: Η ανάλυση του αγώνα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ έχασε με 3-0 από τον ΠΑΟΚ στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή, σε ένα παιχνίδι στο οποίο στο πρώτο ημίχρονο είχε πολλές ευκαιρίες για να πάρει προβάδισμα στο σκορ. 

ΑΣΤΕΡΑΣ - ΠΑΟΚ 0-3: Η ανάλυση του αγώνα

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Πασχαλάκης, με έξι καθοριστικές επεμβάσεις, κράτησε το μηδέν για την ομάδα στο πρώτο 45λεπτο. Στο 12' σε τετ α τετ με τον Καλτσά, στο 26' σε εξ' επαφής πλασέ του Iglesias με την μπάλα να βρίσκει στο αριστερό δοκάρι, στο 38' και στο 42' σε μακρινά σουτ του Μανιά, ενώ στο 39' έκανε διπλή απόκρουση πρώτα σε σουτ του Καλτσά και στη συνέχεια σε πλασέ του Valiente. 

 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ δεν κατάφερε να προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο στις μεγάλες ευκαιρίες που δημιούργησε και στο δεύτερο ο ΠΑΟΚ βρήκε τα γκολ που τού έδωσαν τη νίκη. Αφού στο 51' το σουτ του Μανιά έφυγε λίγο άουτ, στο 65' ο Βιεϊρίνια με εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-1 και στο 69' ο Μαουρίτσιο έκανε από κοντά το 0-2. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε με αυτογκόλ του Τριανταφυλλόπουλου στις καθυστερήσεις. 

 

Από το 78' ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Μάτος. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

1. Παπαδόπουλος, 27. Κώτσιρας, 77. Κυριακόπουλος, 4. Πασαλίδης (71' 7. Fernandez), 5. Τριανταφυλλόπουλος, 6. Valiente, 17. Iglesias (68' 28. Δουβίκας), 8. Munafo, 23. Καλτσάς, 19. Τσιλιανίδης, 11. Μανιάς

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close