ΑΣΤΕΡΑΣ - Ολυμπιακός 0-2: Η ανάλυση του αγώνα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ γνώρισε την ήττα με 2-0 από τον Ολυμπιακό στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", σε αναμέτρηση για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή.

ΑΣΤΕΡΑΣ - Ολυμπιακός 0-2: Η ανάλυση του αγώνα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε δοκάρι στο 24' με τον Fernandez, για να ανοίξει εκείνος το σκορ, αλλά στάθηκε άτυχος. Στο 28' οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 1-0 με γκολ του Φορτούνη. 

 

Οι Αρκάδες αντέδρασαν, είχαν ένα άστοχο σουτ του Martinez στο 37' και ένα καλό σουτ του Κυριακόπουλου στο 43', που απομάκρυνε ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού. 

 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός σκόραρε νωρίς, στο 50' με τον Χριστοδουλόπουλο κάνοντας το 2-0. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε τις δικές του καλές στιγμές, ένα σουτ του Τσιλιανίδη στο 54' που μπλόκαρε ο Σα, ένα γύρισμα του Munafo στο 74' που απομάκρυνε η άμυνα του Ολυμπαικού προτού πλασάρει στην κενή εστία ο Fernandez, ενώ το σουτ του Μανιά στο 81' έφυγε άουτ. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

1. Παπαδόπουλος, 27. Κώτσιρας, 33. Martinez, 5. Τριανταφυλλόπουλος, 4. Πασαλίδης, 6. Valiente, 8. Munafo, 7. Fernandez (77' 37. Βλάχος), 19. Τσιλιανίδης, 77. Κυριακόπουλος (76' 22. Rolle), 28. Δουβίκας (55' 11. Μανιάς)

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα προημιτελικα ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

Διαπιστευσεις ΜΜΕ για τον αγωνα ΑΣΤΕΡΑΣ - Παναιτωλικος

close