Απόλλων - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-2: Σπουδαία νίκη και συνεχίζει!

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη, σε αγώνα για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή.

Απόλλων - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-2: Σπουδαία νίκη και συνεχίζει!

Ο Marc Fernandez πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας, ένα σε κάθε ημίχρονο, σε ένα παιχνίδι στο οποίο ο ΑΣΤΕΡΑΣ ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια και άξιζε τους τρεις βαθμούς. 

 

Ο Fernandez άνοιξε το σκορ στο 19' με κεφαλιά μετά από σέντρα του Καλτσά. Στο πρώτο ημίχρονο οι Αρκάδες είχαν κι άλλες ευκαιρίες για γκολ, αλλά σε τρεις περιπτώσεις ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα αντέδρασε σωστά. Συγκεκριμένα στο 15' σε σουτ του Valiente, στο 34' σε σουτ του Καλτσά στην κίνηση και στο 36' με ωραία ενέργεια και σουτ του Μανιά. 

 

Ο Fernandez σκόραρε στο 58' με όμορφο πλασέ για το 0-2 και κάπου εκεί ο ΑΣΤΕΡΑΣ εδραίωσε τη νίκη του. Στο 66' ο Rolle δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 77' σε σουτ του Οριουέλα. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

1. Παπαδόπουλος, 77. Κυριακόπουλος (65' 22. Rolle), 4. Πασαλίδης, 33. Martinez, 37. Βλάχος, 6. Valiente, 8. Munafo (12' 17. Iglesias), 27. Κώτσιρας, 7. Fernandez, 23. Καλτσάς (83' 2. Matricardi), 11. Μανιάς

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα προημιτελικα ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

close