ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ 2-0: Η ανάλυση του αγώνα

Ο Αστέρας αδικείται από το τελικό 2-0 στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος που διεξήχθη στην Τούμπα, καθώς δέχτηκε το πρώτο γκολ από φάση που προκάλεσε διαμαρτυρίες και το δεύτερο στις καθυστερήσεις του αγώνα.

ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ 2-0: Η ανάλυση του αγώνα

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο 17΄σε φάση που στην κατάληξή της ο Μάτος ξεκινά από θέση οφσάιντ. Νωρίτερα στην ίδια φάση οι παίκτες του Αστέρα διαμαρτύρονται για επιθετικά φάουλ των αντιπάλων τους.

Παρά το 1-0 ο Αστέρας διαχειρίστηκε το παιχνίδι, δεν κινδύνεψε από τον αντίπαλό του και στο δεύτερο ημίχρονο ήλεγξε τον ρυθμό του αγώνα προσπαθώντας να βρει το γκολ της ισοφάρισης.

Τελικά δέχτηκε το δεύτερο γκoλ στις καθυστερήσεις από εκτέλεση φάουλ που έφερε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη) στον Ιγκλέσιας. Σκόρερ και του δεύτερου τέρματος ήταν ο Μάτος.

Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στην Τρίπολη με τον Αστέρα να θέλει να ανατρέψει το εις βάρος του 2-0 για να προκριθεί στον τελικό Κυπέλλου, για δεύτερη φορά στην ιστορία του.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

30. Αθανασιάδης, 27. Κώτσιρας, 77. Κυριακόπουλος (86' 23. Καλτσάς), 4. Πασαλίδης, 5. Τριανταφυλλόπουλος, 33. Martinez, 17. Iglesias, 6. Valiente, 8. Munafo ( 83' Bellocq), 19. Τσιλιανίδης , 13. Αραβίδης (69' Δουβίκας)

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close