ΑΣΤΕΡΑΣ - Λεβαδειακός 0-0: Η ανάλυση του αγώνα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε πολλές ευκαιρίες απέναντι στον Λεβαδειακό, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει κι έτσι έμεινε στο τελικό 0-0 σε αγώνα που διεξήχθη στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" για την 27η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

ΑΣΤΕΡΑΣ - Λεβαδειακός 0-0: Η ανάλυση του αγώνα

Μόλις στα 45 δευτερόλεπτα η ατυχία στέρησε ένα γρήγορο γκολ, αφού στο ψηλοκρεμαστό πλασέ του Μανιά στο τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ. 

 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ συνέχισε να δημιουργεί ευκαιρίες, αλλά να μην καταφέρνει να σκοράρει. Στο 7' το σουτ του Καλτσά έφυγε λίγο έξω. Στο 14' το διαγώνιο σουτ του Μανιά μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού. Όπως έκανε και στην κεφαλιά του Πασαλίδη στο 24'. Ενώ στο 27' και στο 31', στην πρώτη φάση από κοντά στην δεύτερη από απόσταση, τα σουτ του Καλτσά έφυγαν άουτ. 

 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΣΤΕΡΑΣ συνέχισε να έχει τις ευκαιρίες. Στο 66' ο αντίπαλος αμυντικός Λιάγκας σταμάτησε την πορεία της μπάλας προς την εστία, από το πλασέ του Μανιά, ενώ στο 75' ο Μπάγιτς απέκρουσε το σουτ του Καλτσά. 

 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ πίεσε, πολιόρκησε, αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας σταμάτησε και το σουτ του Τσιλιανίδη, στην τελευταία φάση των Αρκάδων για να πάρουν τη νίκη. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

30. Αθανασιάδης, 27. Κώτσιρας, 4. Πασαλίδης, 5. Τριανταφυλλόπουλος, 77. Κυριακόπουλος (68' 3. Τασουλής), 6. Valiente, 8. Munafo, 22. Rolle (58' 19. Τσιλιανίδης), 7. Fernandez (73' 13. Αραβίδης), 23. Καλτσάς, 11. Μανιάς

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Η αποστολη για τον αγωνα με τον Παναιτωλικο

close