OΦΗ - ΑΣΤΕΡΑΣ 1-1: Η ανάλυση του αγώνα

Πολύτιμο βαθμό απέσπασε ο Αστέρας στην έδρα του ΟΦΗ στον αγώνα που διεξήχθη στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής Super League Σουρωτή.

OΦΗ - ΑΣΤΕΡΑΣ 1-1: Η ανάλυση του αγώνα

Ο Αστέρας είχε ευκαιρίες για να φύγει με τη νίκη, αλλά τελικά δεν κατάφερε να σκοράρει δεύτερο γκολ και έτσι έμεινε το 1-1 μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Η πρώτη καλή στιγμή για τους Αρκάδες ήταν στο 11ο λεπτό με την κεφαλιά του Martinez, η οποία κατέληξε στο κάθετο δοκάρι της εστίας του ΟΦΗ, που λίγα λεπτά αργότερα στο 17' κατάφερε να προηγηθεί με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ricardo Vaz.

Στο 26ο λεπτό ο αντίπαλος τερματοφύλακας μπλόκαρε σουτ του Τασουλή και στο 27ο λεπτό ο Fernandez αστόχησε εξ' επαφής, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία. 


Στην επανάληψη, στο 56ο λεπτό το διαγώνιο σουτ του Τριανταφυλλόπουλου πέρασε λίγο έξω από την εστία του Σωτηρίου. Ο οποίος, όμως, στο 59'  είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του μετά από εκπληκτική κεφαλιά του Τσιλιανίδη.


Στις καθυστερήσεις του αγώνα και συγκεκριμένα στο 94ο λεπτό ο Rolle αστόχησε από κοντά και έχασε τεράστια ευκαιρία για να δώσει τη νίκη στους Αρκάδες και έτσι παρέμεινε το τελικό 1-1.

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

30. Αθανασιάδης, 33.Martinez, 37. Βλάχος, 27. Κώτσιρας, 5. Τριανταφυλλόπουλος, 6. Valiente, 3. Τασουλής (75' 13. Αραβίδης), 8. Munafo, 14. Bellocq, 19. Τσιλιανίδης (90+4' 28. Δουβίκας), 7. Fernandez (82' 22. Rolle) 

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close