ΑΣΤΕΡΑΣ: Προσφορά ζωής και στήριξη στον σύλλογο "Άξιον Εστί" (video & photos)

Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για ακόμη μία φορά έδειξε την έμπρακτη στήριξή της στην προσπάθεια του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Αρκαδίας "Άξιον Εστί", σε συνεργασία με την κινητή μονάδα αιμοληψίας του Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία, για παιδιά που πάσχουν από νεοπλασματικές παθήσεις.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Προσφορά ζωής και στήριξη στον σύλλογο "Άξιον Εστί" (video & photos)

 

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, Juan Munafo, Κώστας Τριανταφυλλόπουλος και Τριαντάφυλλος Πασαλίδης την Παρασκευή (03/05), πρώτη ημέρα της εθελοντικής αιμοδοσίας, επισκέφθηκαν τον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, προσφέροντας αίμα και δηλώνοντας την υποστήριξή τους στην ιερή και σπουδαία προσπάθεια. 

 

Στην κάμερα του ATFCtv μίλησε και ο πρόεδρος του "Άξιον Εστί", κ. Γιώργος Παναγούλης, σημειώνοντας τη σημασία της δράσης και ευχαριστώντας τον ΑΣΤΕΡΑ για τη στήριξή του. 

 

Αναλυτικά οι ώρες και οι τοποθεσίες που θα γίνεται η αιμοληψία τις επόμενες ημέρες:

ΤΡΙΠΟΛΗ: Το Σάββατο 4 Μαΐου 2019, από τις 11:00 έως 17:00, ο Σύλλογός θα πραγματοποιήσει εθελοντική αιμοδοσία στο πνευματικό κέντρο του Ι. Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στην Τρίπολη από κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου ΠΑΙΔΩΝ- Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ. Την ίδια ημέρα Μαΐου θα πραγματοποιηθεί και λήψη δείγματος μυελού των οστών από το όραμα "ΕΛΠΙΔΑ" 

ΑΣΤΡΟΣ: Την Κυριακή 5 Μαΐου 2019, από τις 11:00 έως 17:00, στο Πνευματικό Κέντρο Ι.Ν. Αποστόλου Παύλου 

ΣΤΑΔΙΟ ΤΕΓΕΑΣ: Τη Δευτέρα 6 Μαΐου 2019 από τις 10:00 έως τις 16:00. στο κληροδότημα Ιωάννου Αθανασίου Γεωργούλη.

 

 

Δείτε το video και φωτογραφίες από την επίσκεψη του ΑΣΤΕΡΑ στον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

VIDEO

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close