Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΤΣΙΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ

Ένα δικό μας παιδί, ο Γιάννης Κώτσιρας είναι πλέον μέλος της Εθνικής ομάδας των Ανδρών. 

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΤΣΙΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ

Ο ποδοσφαιριστής που αναδείχθηκε από το αρκαδικό ποδόσφαιρο και που επαγγελματικά έφτασε στο υψηλότερο επίπεδο μέσα από τον ΑΣΤΕΡΑ, κλήθηκε στην Εθνική Ανδρών, λαμβάνοντας την πρόσκληση από τον Ομοσπονδιακό προπονητή, κ. Άγγελο Αναστασιάδη. 

 

Ο ποδοσφαιριστής του ΑΣΤΕΡΑ κλήθηκε στην αποστολή της Εθνικής για την προετοιμασία στο Apeldoorn από τις 22 έως τις 29 Μαΐου και, εν συνεχεία, για τον φιλικό αγώνα με την Τουρκία στην Αττάλεια (30/5). Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα προετοιμάζεται για τους αγώνες με την Ιταλία (08/06, ΟΑΚΑ) και την Αρμενία (11/06, ΟΑΚΑ) στο πλαίσιο των European Qualifiers.

 

Η ΔΗΛΩΣΗ

"Είναι πολύ μεγάλη τιμή για εμένα η κλήση μου στην Εθνική Ανδρών. Είναι όνειρο ζωής που γίνεται πραγματικότητα. Ευχαριστώ τον ΑΣΤΕΡΑ και τους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν να πετύχω κάτι τόσο σπουδαίο. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω την Εθνική μας και να δικαιώσω τον Ομοσπονδιακό προπονητή κ. Αναστασιάδη και τους συνεργάτες του που με εμπιστεύτηκαν. Η σημερινή θα είναι μια ημέρα που θα θυμάμαι για πάντα".

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close