Ο Γιώργος Πριόνας ομιλητής σε διεθνές ιατρικό συνέδριο

Ο Υπεύθυνος Αποκατάστασης και Επικεφαλής φυσιοθεραπευτής του ΑΣΤΕΡΑ, κ. Γιώργος Πριόνας θα είναι ομιλητής στο ιατρικό συνέδριο που θα διεξαχθεί στο Βελλίδιο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης 13-15 Ιουνίου.

Ο Γιώργος Πριόνας ομιλητής σε διεθνές ιατρικό συνέδριο

Θέμα της ομιλίας του κ. Πριόνα στο ιατρικό συνέδριο Groin Pain In Football: From A-Z θα είναι: "Η συντηρητική θεραπεία στο σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών στους ποδοσφαιριστές". Στο ιατρικό συνέδριο, που διοργανώνεται από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, επιστημονικός υπεύθυνος θα είναι ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του συλλόγου, κ. Μανώλης Παπακώστας. 

 

Μεταξύ άλλων, θα είναι ομιλητές από Διεθνή Κέντρα Αριστείας, όπως o Kristof Sas, γιατρός της Άντερλεχτ, ο Zarko Vukovic, διευθυντής του Groin Pain Center στο Νοσοκομείο ASPETAR, στη Ντόχα και ο Konard Slynarski, πρόεδρος της πολωνικής αρθροσκοπικής εταιρείας, καθώς και άλλοι Έλληνες ειδικοί.

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close