ΦΙΛΙΚΟ: ΑΣΤΕΡΑΣ - Πανιώνιος 1-0 (photos)

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ επικράτησε με 1-0 του Πανιωνίου σε φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας, η οποία διεξήχθη στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης". Ο Κυριακόπουλος στο 83' πέτυχε το γκολ της νίκης. 

ΦΙΛΙΚΟ: ΑΣΤΕΡΑΣ - Πανιώνιος 1-0 (photos)

 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και απείλησε μόλις στο 2ο λεπτό, με τον Κυριακόπουλο, αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας απέκρουσε το δυνατό σουτ. Στο 19' από εκτέλεση κόρνερ ο Αντζουλάς έκανε την κεφαλιά, αλλά οι αμυντικοί του Πανιωνίου απομάκρυναν πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή. 

 

Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανιώνιος απείλησε με δοκάρι στο 12', ενώ στο 37' ο Μιχαήλ απέκρουσε το σουτ του Arce από πλεονεκτική θέση. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ευκαιρία για τον ΑΣΤΕΡΑ, αλλά το διαγώνιο σουτ του Κυριακόπουλου έδιωξε σε κόρνερ ο αντίπαλος τερματοφύλακας. 

 

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο καλές στιγμές, αλλά ο Παπαδόπουλος και οι αμυντικοί απομάκρυναν τα σουτ που επιχείρησαν σε δύο φάσεις διαρκείας, στο 51' και στο 53'. 

 

Το γκολ για τον ΑΣΤΕΡΑ ήρθε στο 83'. Ο Καλτσάς έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, ο Τζίμας την πρώτη προσπάθεια από κοντά και στην εξέλιξη ο Κυριακόπουλος από κοντά με όμορφο σουτ σκόραρε. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν και πάλι, στις 11 Αυγούστου στη Νέα Σμύρνη σε ακόμη ένα φιλικό προετοιμασίας. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Μιχαήλ (46' Παπαδόπουλος), Κώτσιρας (72' Παναγιώτου), Κυριακόπουλος (88' Τερεζίου), Αντζουλάς (46' Martinez), Πασαλίδης (83' Χριστόπουλος), Valiente (83' Matricardi), 17. Iglesias (77' Regis), Borja Fernandez (77' Bellocq), Marc Fernandez (73' Τζίμας), Capilla, Δουβίκας (46' Καλτσάς)

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close