ΑΣΤΕΡΑΣ - ΑΕΚ 2-3: Η ανάλυση του αγώνα (photos)

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ γνώρισε την ήττα με 3-2 από την ΑΕΚ στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Ελλάδα 2019-2020. Στις καθυστερήσεις πέτυχαν το νικητήριο γκολ οι φιλοξενούμενοι.

ΑΣΤΕΡΑΣ - ΑΕΚ 2-3: Η ανάλυση του αγώνα (photos)

 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι και άνοιξε το σκορ μόλις στο 3', με εξαιρετική μπαλιά του Riera στον Luis Fernandez και εξαιρετικό τελείωμα του τελευταίου. 

 

Η ΑΕΚ απάντησε γρήγορα με κεφαλιά του Oliveira sto 15'. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε δύο ακόμη καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο, αλλά το σουτ του Riera από πλεονεκτική θέση έφυγε άουτ, ενώ ο Luis Fernandez δεν ευνοήθηκε στην κόντρα με τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ. Ο Παπαδόπουλος στο 44' έκανε εξαιρετική επέμβαση στο πλασέ του Verde. 

 

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 68' με τον Livaja, αλλά οι κιτρινομπλέ είχαν άμεση απάντηση. Ο Barrales κέρδισε και εκτέλεσε το πέναλτι, με το οποίο στο 73' ο ΑΣΤΕΡΑΣ ισοφάρισε στο 2-2. Τελικά, όμως, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Simoes με κεφαλιά έδωσε τη νίκη με 3-2 στην ΑΕΚ. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Παπαδόπουλος, Valiente, Αντζουλάς, Suarez, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος, Borja Fernandez, Iglesias, Riera (85' Santonja), Luis Fernandez (76' Capilla), Marc Fernandez (64' Barrales)

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close