Ανταλλαγή απόψεων με ανθρώπους του ΑΠΟΕΛ

Κατά τη διάρκεια παραμονής της ομάδας μας στην Κύπρο, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με εκπροσώπους του ΑΠΟΕΛ, τόσο στα γραφεία του Κυπριακού Συλλόγου όσο και στο γήπεδο όπου πραγματοποιήθηκε το φιλικό.

Ανταλλαγή απόψεων με ανθρώπους του ΑΠΟΕΛ

Αντικείμενο συζήτησης ήταν τα θέματα λειτουργίας των ποδοσφαιρικών συλλόγων, ο τρόπος ανάπτυξης τους, οι ακαδημίες, οι εμπειρίες από τις συμμετοχές στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της UEFA, καθώς και όλα όσα έχουν να κάνουν με τις καθημερινές ανάγκες μιας ποδοσφαιρικής ομάδας.

Τον ΑΠΟΕΛ στις συναντήσεις εκπροσώπησαν ο αντιπρόεδρος Βάσσος Ηλιάδης και ο Προϊστάμενος του Τμήματος Επικοινωνίας, Νεκτάριος Πετεβίνος. Από τον ΑΣΤΕΡΑ το παρών έδωσαν οι αντιπρόεδροι Δημήτρης Κενές και Δημήτρης Μποροβήλος, ο Υπεύθυνος Σκάουτινγκ Νίκος Γαλανακόπουλος καθώς και ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας Γιάννης Ντάλλας.

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close