ΑΣΤΕΡΑΣ - Πανιώνιος 2-0: Η ανάλυση του αγώνα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ επικράτησε με 2-0 του Πανιωνίου στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" σε αγώνα για την 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Ελλάδα 2019-2020. Barrales και Iglesias οι σκόρερ των δύο τερμάτων.

ΑΣΤΕΡΑΣ - Πανιώνιος 2-0: Η ανάλυση του αγώνα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ήταν καλύτερος από τον αντίπαλο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Στο 18' ο προπονητής της ομάδας, Milan Rastavac έκανε αναγκαστική αλλαγή, αφού ο Sito τραυματίστηκε και στη θέση του πέρασε ο Riera. Στο 28' ο Ισπανός μέσος έκανε το γύρισμα, αλλά το σουτ του Regis πέρασε δίπλα από το δοκάρι. 

 

Στο 33', όμως, ήρθε το γκολ. Ο Μασούρας έκανε πέναλτι και ο Barrales που ευστόχησε στην εκτέλεση άνοιξε το σκορ για τους κιτρινομπλέ. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ήρθε και το δεύτερο γκολ. 

 

Συγκεκριμένα, στο 52' ο Marc Fernandez εκτέλεσε το φάουλ και ο Iglesias με κεφαλιά σκόραρε. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ διαχειρίστηκε το προβάδισμα των δύο τερμάτων, είχε ευκαιρίες για να αυξήσει το δείκτη του σκορ, ενώ σε δύο περιπτώσεις ο Παπαδόπουλος έκανε πολύ καλές επεμβάσεις. 

 

Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Barrales. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Matricardi, Τασουλής, Iglesias (66' Valiente), Munafo, Marc Fernandez, Sito (18' Riera), Regis (78' Luis Fernandez), Barrales

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close