Α.Ε.Λ. - ΑΣΤΕΡΑΣ 3-0: Η ανάλυση του αγώνα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με 3-0 από την Α.Ε.Λ. στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Ελλάδα 2019-2020. 

Α.Ε.Λ. - ΑΣΤΕΡΑΣ 3-0: Η ανάλυση του αγώνα

Οι κιτρινομπλέ θα συμμετάσχουν στα play out, τερματίζοντας ισόβαθμοι με την Α.Ε.Λ. και την Ξάνθη στους 30 βαθμούς. Η Α.Ε.Λ. σκόραρε και τα τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Συγκεκριμένα, στο 18', στο 36' και στο τέλος του πρώτου 45λέπτου ο Μιλοσάβλιεβιτς διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΣΤΕΡΑΣ προσπάθησε να βρει το γκολ, κυρίως στις φάσεις με το σουτ του Κώτσιρα, την κεφαλιά του Luis Fernandez και ακόμη ένα σουτ από τον Deletic, αλλά δεν τα κατάφερε. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Μιχαήλ, Κώτσιρας, Martinez (83' Τασουλής), Matricardi, Πασαλίδης, Valiente, Borja Fernandez, Deletic, Marc Fernandez (59' Sito), Regis (46' Luis Fernandez), Jauregi

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close