Παναιτωλικός - ΑΣΤΕΡΑΣ 1-1: Η ανάλυση του αγώνα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ έμεινε στο 1-1 με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την 4η αγωνιστική των play out. Προηγήθηκαν με τον Munafo οι Αρκάδες.

Παναιτωλικός - ΑΣΤΕΡΑΣ 1-1: Η ανάλυση του αγώνα

 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ξεκίνησε καλά τον αγώνα και στο 12' άνοιξε το σκορ με πολύ όμορφο διαγώνιο σουτ του Munafo. Από το αριστερό του αρχηγού η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα των γηπεδούχων.

Στο 30' οι Αρκάδες θα μπορούσαν να σκοράρουν και δεύτερο γκολ, αλλά ο Luis Fernandez κόπηκε τη στιγμή που ήταν έτοιμος να πλασάρει τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 33' με τον Dauda.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε και στο δεύτερο ημίχρονο ευκαιρίες για τη νίκη. Στο 50' το κοντινό σουτ του Regis μπλόκαρε ο τερματοφύλακας. Στο 71' χάθηκε διπλή ευκαιρία. Αρχικά ο Riera και στην εξέλιξη της φάσης ο Regis δεν κατάφεραν να νικήσουν τον γκολκίπερ των γηπεδούχων. Στο 79' το σουτ του Regis μέσα από την περιοχή έφυγε ψηλά άουτ.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τασουλής, Πασαλίδης, Αντζουλάς, Munafo, Bellocq (46' Borja Fernandez), Deletic (89' Alagbe), Sito (65' Τζίμας), Luis Fernandez (46' Riera), Regis (80' Ali Baba)

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close