ΑΣΤΕΡΑΣ - Βόλος Ν.Π.Σ. 4-0: Η ανάλυση του αγώνα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ επικράτησε με 4-0 του Βόλου Ν.Π.Σ. στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" για την 5η αγωνιστική των play out της Super League. Ο Luis Fernandez πέτυχε τρία γκολ και ο Sito το άλλο.

ΑΣΤΕΡΑΣ - Βόλος Ν.Π.Σ. 4-0: Η ανάλυση του αγώνα

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε και έκλεισε με γκολ για τον ΑΣΤΕΡΑ. Μόλις στο 2ο λεπτό ο Κώτσιρας έκανε την ασίστ από δεξιά και ο Luis Fernandez με σουτ από το ύψος της περιοχής άνοιξε το σκορ. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Luis έκανε το 2-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο καταλογίστηκε στην ανατροπή του Sito από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. 

 

Στο υπόλοιπο διάστημα του πρώτου 45λέπτου ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε την υπεροχή, με τον Regis στο 16' να μην καταφέρνει να αξιοποιήσει το γύρισμα του Borja Fernandez. 

 

Οι κιτρινομπλέ ξεκίνησαν και το δεύτερο ημίχρονο με γκολ. Συγκεκριμένα, στο 51' ο Sito με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία για το 3-0. Στην επόμενη φάση ο Τσιφτσής έκανε ωραία επέμβαση σε σουτ μέσα από την περιοχή. Ενώ στο 55' ο τερματοφύλακας του Βόλου έδιωξε δύσκολα την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Luis Fernandez. 

 

Στο 67', όμως, ο Ισπανός έκανε το χατ τρικ, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-0 μετά από ασίστ του Borja Fernandez. Μάλιστα, στο 76' ο Καραγκιόζης τού στέρησε το καρέ στην απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ στο 83' το σουτ του Riera πέρασε άουτ.

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Τσιφτσής, Κώτσιρας, Τασουλής, Πασαλίδης (86' Χριστόπουλος), Αντζουλάς, Munafo (60' Bellocq), Borja Fernandez, Ali Baba (46' Riera), Sito (60' Τζίμας), Luis Fernandez (77' Alagbe), Regis

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close