ΦΙΛΙΚΟ: ΑΣΤΕΡΑΣ - Ολυμπιακός Βόλου 4-0

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ σημείωσε ακόμη μία νίκη στα φετινά φιλικά προετοιμασίας, επικρατώντας με 4-0 του Ολυμπιακού Βόλου στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης". Δύο γκολ σημείωσε ο Barrales και από ένα οι Alvarez και Ali Baba.

ΦΙΛΙΚΟ: ΑΣΤΕΡΑΣ - Ολυμπιακός Βόλου 4-0

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε το άστοχο σουτ του Κανελλόπουλου στο 29', αλλά κατάφερε να κάνει γκολ τις επόμενες φάσεις που δημιούργησε. Στο 32' η σέντρα σουτ του Alvarez κόντραρε, η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0. 

 

Στο 37' Barrales εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Garcia σε ανατροπή του μέσα στην περιοχή. Το πρώτο 45λεπτο ολοκληρώθηκε με δύο ακόμη φάσεις. Στο 42' η κεφαλιά του Barrales και στο 44' η κοντινή προβολή του Ali Baba δεν βρήκαν στόχο. 

 

Στο πρώτο 10λεπτο του δευτέρου ημιχρόνου ο ΑΣΤΕΡΑΣ σημείωσε ακόμη δύο γκολ. Στο 51' ο Munafo έκανε την μπαλιά ακριβείας στην πλάτη της άμυνας και ο Ali Baba με κεφαλιά έκανε το 3-0. Στο 55' ο Alagbe μπήκε στην περιοχή από δεξιά, έκανε το γύρισμα και ο Barrales με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. 

 

Οι κιτρινομπλέ συνέχισαν να δημιουργούν ευκαιρίες. Στο 58' μετά από σέντρα του Κώτσιρα η κεφαλιά του Alagbe έφυγε ψηλά άουτ. Στο 75', μετά από ωραία συνεργασία, το πλασέ του Orosco έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι. Ενώ την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Ali Baba από πλάγια θέση στο 77'. 

 

Στο 79' ο Munafo πήδηξε πολύ ψηλά και πήρε την ψηλοκρεμαστή κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι, στην τελευταία καλή ευκαιρία του ΑΣΤΕΡΑ στο φιλικό. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Τσιφτσής (60' Παπαδόπουλος), Ruben Garcia (46' Κώτσιρας), Alvarez (60' Τασουλής), Pepe Castano (46' Χριστόπουλος), Πασαλίδης (60' Suarez), Borja Fernandez (46' Munafo), Valiente (60' Bellocq), Κανελλόπουλος (46' Alagbe), Leo Tilica (60' Orosco), Sito (40' Ali Baba), Barrales (60' Τζίμας)

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close