Ολυμπιακός - ΑΣΤΕΡΑΣ 3-0: Η ανάλυση του αγώνα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με 3-0 από τον Ολυμπιακό για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-2021. 

Ολυμπιακός - ΑΣΤΕΡΑΣ 3-0: Η ανάλυση του αγώνα

Στο πρώτο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου σε δύο περιπτώσεις ο Παπαδόπουλος σταμάτησε τους γηπεδούχος, την δεύτερη και πιο σημαντική σε τετ α τετ με τον Randjelovic. 

 Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε τις δικές του στιγμές μετά το 30'. Στο 34' η κεφαλιά του Barrales έφυγε αουτ, ενώ εκείνη του Ali Baba από κοντινή απόσταση στο 36' μετά από κόρνερ του Riera, σταμάτησε στον Τζολάκη. Μέχρι το τέλος του πρώτου 45λέπτου ο Κώτσιρας είχε δύο καλές σέντρες από δεξιά, στην πρώτη ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού πρόλαβε προ του Barrales, ενώ στην δεύτερη έδιωξαν οι αμυντικοί των γηπεδούχων. 

Στο δεύτερο ημίχρονο και μετά από δύο επεμβάσεις του Παπαδόπουλου, οι γηπεδούχοι σκόραραν στο 59' με τον Φορτούνη και τον Μασούρα στο 64' κάνοντας το 2-0.

 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ προσπάθησε να αντιδράσει. Στο 66'  το σουτ του Sito μπλόκαρε ο Τζολάκης, ενώ στο 73' το σουτ του Barrales μέσα από την περιοχή ήταν άστοχο. Στο 75' ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έδιωξε σε κόρνερ το πλασέ του Regis από πλάγια θέση, ενώ λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι πέρασε το πλασέ του Sito στο 77'.

 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ στο 83' είχε ακόμη μια καλή ευκαιρία, όταν η κεφαλιά του Τασουλή έφυγε λίγο άουτ. Ο Παπαδόπουλος έκανε διπλή εντυπωσιακή επέμβαση στο 87', ενώ στο 88' ο Μασούρας διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τασουλής, Πασαλίδης, Suarez (46' Pepe Castano), Munafo (83' Iglesias), Valiente, Leo Tilica (68' Regis), Ali Baba (46' Sito), Riera (68' Borja Fernandez), Barrales

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close