ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ: ΑΣΤΕΡΑΣ - Αιγάλεω 0-0

Ισόπαλος χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε ο φιλικός αγώνας ΑΣΤΕΡΑΣ - Αιγάλεω, που διεξήχθη στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ: ΑΣΤΕΡΑΣ - Αιγάλεω 0-0

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε ευκαιρίες για να σκοράρει, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε κι έτσι μέχρι το τέλος έμεινε το τελικό 0-0. Στο πρώτο ημίχρονο οι κιτρινομπλέ απείλησαν με τον Ali Baba και τον Pepe Castano, ενώ στις δύο καλύτερες στιγμές τους, η κεφαλιά του Τζίμα και λίγο αργότερα το σουτ του Iglesias στο 44' πέρασαν λίγο έξω από την εστία των φιλοξενούμενων. 

 

Στο δεύτερο ημίχρονο το σουτ του Regis στην κίνηση απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας, ενώ οι κεφαλιές του Barrales στα τελευταία λεπτά ήταν άστοχες. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Τσιφτσής (70' Σγουρής), Garcia (70' Κώτσιρας), Κάρδαρης (70' Τασουλής), Pepe Castano (70' Πασαλίδης), Χριστόπουλος (16' Alagbe, 70' Αντζουλάς), Iglesias (46' Bellocq), Borja Fernandez (70' Munafo), Regis (70' Leo Tilica), Ali Baba (70' Sito), Gomez (46' Κανελλόπουλος, 70' Riera), Τζίμας (70' Barrales)

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close