ΑΣΤΕΡΑΣ-Πανθρακικός: Ο πρώτος αγώνας και οι αριθμοί (video)

Στις έξι αναμετρήσεις που έχουν προηγηθεί στην Κομοτηνή, ο ΑΣΤΕΡΑΣ μετρά πέντε ισοπαλίες και μία ήττα την περίοδο 2012-2013. Από τα έξι ματς, τα πέντε ήταν για τη Super League (4 ισοπαλίες-1 ήττα) και το ένα για την Β' Εθνική (2006-2007), με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 0-0.

ΑΣΤΕΡΑΣ-Πανθρακικός: Ο πρώτος αγώνας και οι αριθμοί (video)

0-0 ΚΑΙ 1-1

Αυτά είναι τα αγαπημένα αποτελέσματα του ΑΣΤΕΡΑ στην Κομοτηνή, καθώς τρεις φορές οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0 και άλλες δύο 1-1. 

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΒΓΗΚΕ ΝΙΚΗΤΗΣ

Μια μόλις αναμέτρηση των δύο ομάδων στην Κομοτηνή έχει αναδείξει νικητή και αυτή ήταν στις 11 Νοεμβρίου 2012, όταν οι γηπεδούχοι κέρδισαν 1-0 με γκολ του Δημήτρη Παπαδόπουλου. 

ΠΕΝΤΕ ΣΕΡΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΗΤΤΗΤΟΣ

Από εκείνο το παιχνίδι στην Κομοτηνή, ο Αστέρας παραμένει αήττητος για πέντε συνεχόμενα παιχνίδια στους αγώνες του με τον Πανθρακικό σε Τρίπολη και Κομοτηνή, κερδίζοντας τρεις φορές στην Τρίπολη.

Δειτε το video από την πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στις 8 Οκτωβρίου 2006

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

VIDEO

close