Α.Ε.Λ. - ΑΣΤΕΡΑΣ 1-3: Η ανάλυση του αγώνα

Σπουδαία νίκη για τον ΑΣΤΕΡΑ, ο οποίος με δύο γκολ του Barrales και ένα από τον Luis Fernandez πέρασε με το τελικό 3-1 από την έδρα της Α.Ε.Λ. για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Α.Ε.Λ. - ΑΣΤΕΡΑΣ 1-3: Η ανάλυση του αγώνα

 

Ο αγώνας ξεκίνησε με εξαιρετική επέμβαση του Παπαδόπουλου στο 10'. Στη συνέχεια ο ΑΣΤΕΡΑΣ πήρε τον έλεγχο του αγώνα και άρχισε να απειλεί τους γηπεδούχους. 

 

Στο 15' ο Sito έκανε το γύρισμα από αριστερά, αλλά η άμυνα της Α.Ε.Λ. έδιωξε προ του Regis. Στο 21'  το σουτ του Riera από πλάγια θέση έφυγε άουτ, ενώ στο 25' οι κιτρινομπλέ είχαν πολύ μεγάλη ευκαιρία. Munafo και Riera πίεσαν και κέρδισαν την μπάλα, αλλά το σουτ του Ισπανού κόντραρε κι έφυγε κόρνερ. Στο 30' το σουτ του Τασουλή έξω από την περιοχή ήταν άστοχο, ενώ δίπλα από το δοκάρι πέρασε και η κεφαλιά του Suarez στο 37'.

 

Το γκολ για τον ΑΣΤΕΡΑ ήρθε στο 42', με τον Κώτσιρα να κάνει την σέντρα ακριβείας από τα δεξιά και τον Barrales με κεφαλιά να ανοίγει το σκορ. 

 

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΑΣΤΕΡΑΣ θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ, στις ευκαιρίες του Valiente, του Luis Fernandez και του Munafo. Ο Παπαδόπουλος κράτησε το 1-0 με φοβερή απόκρουση στο 69' και στο 75' έγινε το 2-0. Luis Fernandez και Leo Tilica συνδυάστηκαν, με τον δεύτερο να κάνει την ασίστ για το 0-2 από τον Barrales. 

 

Οι γηπεδούχοι στο 89' μείωσαν με κεφαλιά του Μούζεκ, αλλά ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε την τελευταία λέξη στον αγώνα. Ο Borja Fernandez έκανε την πάσα για το τελικό 1-3 από τον Luis Fernandez. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

 

Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τασουλής, Πασαλίδης, Suarez, Munafo (72' Iglesias), Valiente, Regis (88' Borja Fernandez), Sito (61' Leo Tilica), Riera (61' Luis Fernandez), Barrales (88' Orosco)

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close