ΑΣΤΕΡΑΣ - Απόλλων Σμύρνης 0-0: Η ανάλυση του αγώνα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ έμεινε στο 0-0 με τον Απόλλωνα Σμύρνης, στον εξ' αναβολής αγώνα για την 3η αγωνιστικη του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-2021.

ΑΣΤΕΡΑΣ - Απόλλων Σμύρνης 0-0: Η ανάλυση του αγώνα

Το πρώτο ημίχρονο χαρακτηρίστηκε από δύο εντυπωσιακές και καθοριστικές επεμβάσεις του Παπαδόπουλου στο 15' και στο 26'. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ από την πλευρά του απείλησε με ένα σουτ του Sito στο 20', το οποίο απομάκρυνε σε κόρνερ ο αντίπαλος τερματοφύλακας και στο 37', σε ωραία αντεπίθεση που κατέληξε στο σουτ του Leo Tilica, που πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι. 

 

Στο δεύτερο ημίχρονο οι κιτρινομπλέ είχαν στο 47' την κεφαλιά του Barrales και στο 56' το σουτ του Leo Tilica, τα οποία μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα. Οι δύο καλύτερες ευκαιρίες ήταν στο 63' και στο 78' με τον Gomez, ο οποίος δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από πλεονεκτική θέση. 

 

Στο 81' ο Παπαδόπουλος είχε μία ακόμη δύσκολη και σημαντική επέμβαση, κρατώντας το τελικό 0-0. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Παπαδόπουλος, Garcia, Τασουλής (87' Alvarez), Suarez, Πασαλίδης, Munafo, (69' Borja Fernandez), Iglesias, Leo Tilica (87' Regis), Sito (69' Ali Baba), Riera (46' Gomez), Barrales

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close