ΑΣΤΕΡΑΣ - ΑΕΚ 1-2: Η ανάλυση του αγώνα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ γνώρισε την ήττα με 2-1 από την ΑΕΚ στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" σε αγώνα για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-2021.

ΑΣΤΕΡΑΣ - ΑΕΚ 1-2: Η ανάλυση του αγώνα

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο ξεκίνημα του αγώνα, μόλις στο 2', αλλά η επέμβαση του Suarez ήταν καθοριστική. Στο 13', όμως, με σκόρερ τον Livaja η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ. 

 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 44', όταν ο Barrales με κεφαλιά μετά από εξαιρετική σέντρα του Alvarez έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ανέβασε την απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο, ειδικά από το 58' και μετά, όταν η ΑΕΚ με σκόρερ τον Ansarifard σημείωσε το 1-2. 

 

Οι κιτρινομπλέ είχαν δύο σπουδαίες στιγμές. Αρχικά στο 63' όταν το σουτ του Alvarez έξω από την περιοχή έφυγε λίγο έξω από την εστία και στο 65', όταν στην σέντρα του Κώτσιρα από δεξιά για λίγα εκατοστά ο Barrales δεν βρήκε την μπάλα με το κεφάλι κι ενώ η εστία ήταν άδεια. 

 

Στο 82' η προβολή του Regis ήταν άστοχη, ενώ λίγο αργότερα και μετά από μαρκάρισμα του Ισπανού μέσα στην περιοχή, η μπάλα έφτασε στον Κώτσιρα αλλά το σουτ από πλάγια θέση δεν βρήκε στόχο. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Alvarez, Suarez, Pepe Castano, Valiente (84' Iglesias), Borja Fernandez, Regis (84' Leo Tilica), Sito, Gomez, Barrales

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close