ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΣΤΕΡΑΣ 2-2: Η ανάλυση του αγώνα

Ισόπαλος 2-2 αναδείχθηκε ο ΑΣΤΕΡΑΣ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 13ης και τελευταίας του πρώτου γύρου αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-2021.

ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΣΤΕΡΑΣ 2-2: Η ανάλυση του αγώνα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε την ευκαιρία να σκοράρει πρώτος στην αναμέτρηση, αλλά το σουτ του Riera στο 17' κόντραρε και χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 23' τελικά ο ΠΑΣ ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ, με τον Παμλίδη. 

 

Οι κιτρινομπλέ απάντησαν γρήγορα, με τον Riera να δίνει την ασίστ και τον Munafo με προβολή να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1 στο 34'. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε το αριθμητικό πλεονέκτημα από το 54', λόγω της αποβολής του Σιόντη. 

 

Πίεσε για το δεύτερο γκολ, με το γύρισμα του Sito που δεν πρόλαβε ο Regis, το άστοχο σουτ του Riera και την κεφαλιά του Suarez που μπλόκαρε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Κυρίως, όμως, έφτασε κοντά στη νίκη στο τελευταίο 10λεπτο. 

 

Στο 82' μετά το γύρισμα του Κώτσιρα, το πλασέ του Barrales από πλεονεκτική θέση ήταν άστοχο. Στο 83' ο Sito έκανε την σέντρα, αλλά ο γκολκίπερ του ΠΑΣ απέκρουσε την κεφαλιά του Barrales. Το γκολ ήρθε για τον ΑΣΤΕΡΑ στο αμέσως επόμενο λεπτό. Στο 84' ο Alvarez έκανε την σέντρα και ο Luis Fernandez με εντυπωσιακό σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. 

 

Στο 86', όμως, μετά από στημένη φάση ο Κρίζμαν από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-2. Η τελευταία φάση του αγώνα ήταν για τον ΑΣΤΕΡΑ, αλλά το πλασέ του Valiente μέσα από την περιοχή κατέληξε στα χέρια του τερματοφύλακα των γηπεδούχων. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Alvarez, Suarez, Castano, Iglesias (39' Valiente), Munafo, Regis (74' Leo Tilica), Sito (88' Capilla), Riera (74' Luis Fernandez), Barrales

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close