ΑΣΤΕΡΑΣ - Α.Ε.Λ. 1-0: η ανάλυση του αγώνα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ επικράτησε με 1-0 της Α.Ε.Λ. στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-2021 και διατήρησε τη θέση του στον βαθμολογικό πίνακα. Ο Barrales σημείωσε το νικητήριο γκολ.

 ΑΣΤΕΡΑΣ - Α.Ε.Λ. 1-0: η ανάλυση του αγώνα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ από το ξεκίνημα του αγώνα διατήρησε τον έλεγχο και προσπάθησε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για το γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο δεν κατάφερε να το πετύχει, έχοντας πάντως κάποιες καλές στιγμές. Στο 5' το σουτ του Sito μέσα από την περιοχή και εκείνο του Riera στο 15' έξω από την περιοχή, ήταν άστοχα. 

 

Το δυνατό σουτ του Κώτσιρα στο 23' κόντραρε στον Suarez κι ενώ η μπάλα είχε κατεύθυνση προς την εστία, ενώ άστοχες ήταν οι κεφαλιές του Barrales και του Regis. Να σημeιωθεί ότι στο 44' ο Τσιφτσής έκανε δύσκολη και καθοριστική επέμβαση.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΣΤΕΡΑΣ μπήκε επιθετικά και στο 46' ο Capilla έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής και ο τερματοφύλακας της Α.Ε.Λ. έδιωξε σε κόρνερ. Στο 60', όμως, οι κιτρινομπλέ δικαιώθηκαν για την επιμονή τους. Ο Alvarez έκανε τη χαμηλή σέντρα από αριστερά και ο Barrales από κοντά άνοιξε το σκορ. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ πλησίασε και το δεύτερο γκολ, κυρίως με τον Luis Fernandez που στο 76' δεν πρόλαβε με προβολή να βρει την μπάλα μετά την μπαλιά του Munafo και στα τελευταία λεπτά να κάνει την τελική προσπάθεια από την μπαλιά του Ali Baba. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Τσιφτσής, Κώτσιρας (90'+2' Garcia), Alvarez, Suarez, Castano, Munafo (90' Bellocq), Valiente, Regis (46' Capilla), Sito (83' Ali Baba), Riera (46' Luis Fernandez), Barrales

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close