ΑΣΤΕΡΑΣ - Παναθηναϊκός 2-2 : Η ανάλυση του αγώνα

Σε ένα συγκλονιστικό ματς, το οποίο κρίθηκε με γκολ στις καθυστερήσεις του τερματοφύλακα του ΑΣΤΕΡΑ, Νίκου Παπαδόπουλου οι κιτρινομπλέ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 με τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα των play off του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-2021.

ΑΣΤΕΡΑΣ - Παναθηναϊκός  2-2 : Η ανάλυση του αγώνα

Όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 2-0 και ο ΑΣΤΕΡΑΣ με αντεπίθεση στα τελευταία λεπτά ισοφάρισε με γκολ του Luis Fernandez και του γκολκίπερ του. 

 

Στο πρώτο 45λεπτο οι κτρινομπλέ είχαν το άστοχο σουτ του Bellocq στο 16' και στο 19' την ευκαιρία να προηγηθούν με ωραία προσπάθεια του Luis Fernandez και σουτ από πλάγια θέση, το οποίο απομάκρυνε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. 

 

Στο δεύτερο ημίχρονο στο 47' το σουτ του Bellocq έξω από την περιοχή έφυγε πάνω από το δοκάρι, ενώ ο Παπαδόπουλος έκανε δύσκολη επέμβαση στο 56'. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν στο 58' και στο 59' με τον Macheda για το 0-2, αλλά από εκεί και πέρα ο ΑΣΤΕΡΑΣ αντέδρασε. 

 

Στο 75' ο Ali Baba έκανε το σουτ από πλάγια θέση, η μπάλα αποκρούστηκε από τον Διούδη και μετά την κόντρα κατέληξε άουτ. Στο 76' ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού μπλόκαρε το σουτ του Leo Tilica. Ενώ στο 84' ο Ali Baba έκανε την κεφαλιά πάσα και ο Luis Fernandez μείωσε το σκορ. 

 

Οι κιτρινομπλέ πίεσαν για την ισοφάριση στα υπόλοιπα λεπτά, δημιουργώντας φάσεις, προτού έρθει το γκολ. Στο 87' ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων μπλόκαρε την κεφαλιά του Iglesias και στο 89' απέκρουσε το σουτ του Luis Fernandez. Στο ίδιο λεπτό η κεφαλιά του Valiente ήταν άστοχη. 

 

Και στις καθυστερήσεις ο ΑΣΤΕΡΑΣ βρήκε το γκολ της ισοφάρισης, με τον Luis Fernandez να κάνει το γύρισμα και τον Παπαδόπουλο με σουτ στην κίνηση να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-2. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τασουλής (72' Alvarez), Χριστόπουλος, Castano, Valiente, Bellocq (72' Iglesias), Regis (63' Leo Tilica), Sito (63' Ali Baba), Riera (84' Borja Fernandez), Luis Fernandez

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close